Voor Professionals

Voor professionals met ervaring die digitale vooruitgang stuwen.

We zorgen ervoor dat je de juiste organisatie vindt, ongeacht de contractvorm, met persoonlijke aandacht. We besteden veel aandacht aan het vinden van de beste match en doen daarbij geen concessies. Onze ervaren en kundige collega’s staan in hun kracht door ondersteuning van slimme technologie.

In een wereld waar professionals met een sterk digitaal profiel schaars zijn, lijkt de strijd om de juiste professional nog lang niet gestreden. Tegelijkertijd gaat de digitale innovatie in rap tempo. Slimme oplossingen en professionals met ervaring zijn nodig om de digitale vooruitgang bij MKB bedrijven te blijven stuwen. Met die visie kijken wij naar de markt. En onze specialistische marktkennis reikt ver.

Wij helpen bedrijven en MKB organisaties vooruit te bewegen door ervaren professionals te plaatsen die de nodige kennis hebben van digitalisering. Dat doen we door ze een plek te bieden waar ze volledig tot hun recht komen. Daarbij bieden we zowel oplossingen voor vaste banen als voor interim/zzp-opdrachten. Kortom, wij zijn een matchmaker die de juiste professionals inzet om het digitale landschap van MKB organisaties te versnellen en daarmee organisaties en kandidaten laat groeien.

Direct Solliciteren

Bij Forwardis zoeken we continu gedreven en bekwame mensen om ons team te versterken. Of je nu een digitale professional bent op zoek naar een vaste baan of interim directeur op zoek naar een volgende opdracht, we nodigen je uit om te solliciteren en te ontdekken hoe jij het verschil kunt maken.

© 2024 Forwardis B.V. | Alle Rechten Voorbehouden