Voor Opdrachtgevers

Wij plaatsen directeuren en managers bij vooruitstrevende bedrijven.

Forwardis Leading Innovators is de vooruitstrevend wervingstak van Forwardis, gespecialiseerd in het plaatsen van directeuren en managers bij vooruitstrevende bedrijven. Zowel vast als interim. Wij concentreren ons op het verbinden van visionaire leiders, zoals operationeel directeuren, innovatie managers en sales directors. Ervaren professionals met een track-record binnen digitalisering, automatisering en andere vormen van digitale vooruitgang.

Interim

Extra impact of snel de juiste stappen voorwaarts maken? Een goede interim digitale professional is goud waard. Dat beseffen we ons bij Forwardis als geen ander. Daarom bieden we tijdelijke oplossingen in de vorm van interim management. Met een uitgebreid netwerk van ervaren interim-professionals in kunnen we snel de juiste digital professional op de juiste tijdelijke plek plaatsen.

Werving & Selectie

De ideale kandidaat heeft de juiste balans tussen ervaring, mindset en inhoudelijke kennis. Ons specialisme zorgt ervoor dat jouw bedrijf wordt voorzien van de juiste kandidaat. Onze aanpak is standaard en bewezen, maar wordt geplot op jouw unieke situatie: bedrijfscultuur, behoeften, doelstellingen en beschikbare middelen.

Direct aan de slag

© 2024 Forwardis B.V. | Alle Rechten Voorbehouden