Memorabele website bevordert vooruitgang.

Middels een programma van 8 weken met duidelijke stappen naar een succesvolle website.

Websites zijn er in vele soorten en maten. Van geavanceerd met veel logica aan de achterkant, tot compact en zakelijk ingestoken: websites hebben allemaal een doel en een doelgroep. Tijdens dit programma van 8 weken realiseren we in samenspraak de nieuwe website van jouw organisatie. We beginnen bij de zakelijke doelen achter de website, waarna we via o.a. strategie, design en technologie 8 weken later eindigen met een website die je zelf als organisatie volledig kunt beheren.

Tijdens het programma leren deelnemers websites te benaderen vanuit de verschillende invalshoeken en perspectieven, wat werken met de website richting de toekomst gemakkelijker en effectiever maakt. Deelnemers behandelen ontwerpprincipes zoals kleur, typografie en compositie, terwijl ook psychologie achter een website en technieken als customer journey mapping de revue passeren. Technieken die specialisten dagelijks gebruiken om succesvolle oplossingen kunnen creëren.

Deelnemers maken animaties en prototypes voor hun UI-ontwerpen met behulp van tools als Figma en After Effects, wat niet alleen hun inzicht in het ontwerpproces zal vergroten, maar ook hun portfolio zal versterken. Aan het einde van de masterclass hebben de studenten een goed begrip van UI-ontwerp voor interactieve ervaringen, waarmee ze hun ontwerpideeën tot leven kunnen brengen.

In duidelijke stappen
samen naar succes

© 2024 Forwardis B.V. | Alle Rechten Voorbehouden