Ons 'starten in crisistijd' programma is nu online. Bekijk het hier

Lanceer je corporate startup binnen 3 tot 6 maanden.

Het programma 'Corporate Startup' is een praktijkgericht programma voor grote organisaties gericht op het lanceren van een zelfstandig opererende startup. Behalve het organiseren van het eindresultaat, helpen we je bij het neerzetten van de volledige startup en brengen je de belangrijke aspecten van startup leiderschap bij.

In het kort

Duur tot lancering:3 - 6 maanden

Duur tot break-even:12 - 24 maanden

Vanaf:50.000,=

Locatie:In-house

Volgend startmoment:1 juli 2020

Aantal startplekken:2 van 3 startplekken

Waar leidt het toe?

  • Jouw organisatie lanceert binnen 3 tot 6 maanden een startup.
  • Jouw organisatie heeft een duidelijk groeiplan voor de startup.
  • Jouw organisatie leert experimenteren, leren en het uitproberen.
  • De startup heeft duidelijke doelstellingen en KPIs.
  • De startup heeft een plan tot aan- en na product-market-fit.
  • Je weet alles over startup processen en methodieken.
  • Je weet alles over startup leiderschap en wat daarbij komt kijken.

Achtergrond

In veel sectoren is er sprake van structurele veranderingen. Het gedrag van klanten is namelijk op geen enkele manier meer te vergelijken met dat van enkele jaren geleden. Deze veranderingen in de markt gebeuren continu en daarom is vooruitgang noodzakelijk. Juist dat kan voor corporate organisaties nog wel eens lastig zijn. Wij helpen organisaties hiermee met ons speciale programma ‘Corporate Startup’.

Vooruitgang is de enige manier om relevant te blijven voor je bestaande doelgroepen. En dat gaat het beste wanneer je op hoog tempo kleine stapjes zet, wendbaar bent en snel kunt beslissen. Het gaat om hypotheses, experimenteren, leren en verbeteren. En daar zit voor veel corporate organisaties het probleem; er is vaak geen ruimte voor.

Met ‘Corporate Startup’ maken we ruimte om die kleine stapjes te zetten, snel te schakelen en in te spelen op veranderingen in de markt. Binnen 3 tot 6 maanden lanceer je als corporate een eigen startup. Deze wordt gerund door je eigen team en ondersteund door specialisten vanuit Forwardis. Specialisten die dit al eerder deden bij andere succesvolle startups. Denk aan Coolblue, OneFit en HelloFresh.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn in sterke mate afhankelijk van het type startup dat jouw organisatie gaat lanceren. In of kort na de kennismaking met Forwardis kunnen wij veelal een indicatie geven van het benodigde budget.


Zijn er voorwaarden verbonden aan het programma?

De minimale investering om in aanmerking te komen voor het programma 'Corporate Startup' is tenminste 50.000 euro. Kosten welke de organisatie kwijt is aan de bouw van de applicatie zijn hierin meegenomen.


Neem contact op

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om deel te nemen van het programma ‘corporate startup’? Vraag een gesprek- of de brochure aan via de knoppen aan de onderkant van deze pagina.

Meer weten over dit programma?

Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie

Gesprek Aanvragen

Trotse partner van o.a.:

SEO & SEA Marketing

Efluence

ICTrecht

Emendis

True

  • © Forwardis B.V. Alle Rechten Voorbehouden

Copy link
Powered by Social Snap