Startup Studio

Wij bouwen startups in opdracht van ondernemers en corporate organisaties. Heb je een goed idee, maar niet de tijd, kennis of capaciteit om er een echt bedrijf van te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

WAT WE DOEN

INTRODUCTIE

Wij helpen vanuit onze startup studio ondernemers en investeerders met het bouwen van bedrijven from-the-ground-up. Van schets tot financieel plan en van de eerste regels code tot het behalen van nauwgezette KPI’s. Dit doen we met ons eigen team van specialisten en strategen.

STAP 1

WE BOUWEN EEN BEDRIJF

Een goed idee uitbouwen tot een succesvolle business staat of valt met de fundamenten. Zo moeten de financiën op orde zijn, moet je een goed uitgedachte strategie voor je bedrijf hebben en genoeg aandacht besteden aan proces- en risicomanagement. Wij helpen je met al deze stappen en werken samen toe naar een solide basis.

STAP 2

WE ONTWIKKELEN TECHNOLOGIE

Wanneer de basis is gelegd, is het de beurt aan onze experts. Wij hebben verschillende experts in huis op de juiste gebieden die samen een fantastisch product ontwikkelen. Op basis van technologie, datamanagement, business intelligence en design creëren wij samen een product wat jouw business tot een succes maakt.

STAP 3

WE LANCEREN DE STARTUP

Zodra het product af is, maken wij samen een plan om jouw startup ijzersterk in de markt te zetten. Door middel van de juiste marketing, sales en product-market fit zorgen wij voor een succesvolle start van jouw onderneming. Vervolgens blijven wij de resultaten monitoren door middel van KPI’s en sturen wij deze bij waar nodig.

Is jouw startupOnze volgende uitdaging

  • Ferry Bouzidi

  • Directeur

Ken je een startup idee dat bij ons past?

Wij accepteren op dit moment nieuwe opdrachten. En belonen onze tipgevers, agenten, affiliates en andere aanbrengers voor het aanbrengen van nieuwe opdrachten.

Samenwerken?

Share via
Copy link
Powered by Social Snap