Ons 'starten in crisistijd' programma is nu online. Bekijk het hier

Starten in crisistijd zonder kapitaal? Het kan gewoon.

Zit jij net als de vele zzp'ers die ons recentelijk benaderden ook met je handen in het haar? Zit je thuis op de bank te wachten op nieuw inkomen? Dan past het "Starten in Crisis" programma wellicht bij jou. We hebben dit programma gemaakt nadat de afgelopen weken de telefoon roodgloeiend stond met ambitieuze mensen die opeens geen inkomen meer hadden. En dus hebben we besloten ze een steuntje in de rug te bieden met ons programma. Daarmee lanceren we voor iedereen die komt snel een nieuw bedrijf dat staat als een huis en zorgt voor salaris. Zo helpen wij de maatschappij en bouw jij binnen no-time een solide basis en goed inkomen.

Waarom werkt dit wel?

Terwijl de gemiddelde coach aangeeft wat er kan en dat je de opties open moet houden, zijn wij er voor de professionals die nee durven te zeggen. Die keuzes durven te maken. Ook als je daarmee geld laat liggen aan de voorkant. Daarmee zorgen we voor een plan, een focus en een duidelijke propositie die iedereen snapt. Dat in combinatie met een onderneming die volledig past bij jouw persoonlijkheid zorgt ervoor dat je iedere dag met focus aan de slag gaat en volledig in je kracht staat. Het resultaat: structurele groei.

In het kort

Duur tot lancering:2 - 7 dagen

Inkomsten vanaf± 2 weken

Vanaf:0,=

Locatie:Conference call(s)

Startmoment:Per direct

Startplekken:Nog 6 van 20

Waar leidt het toe?

 • Je lanceert binnen 2 - 7 dagen een onderneming;
 • Je ontvangt een duidelijke strategie voor de onderneming;
 • Je wordt aan de hand genomen door ervaren ondernemers;
 • Je werkt met duidelijke doelstellingen en stappenplannen;
 • Je hebt een knallende huisstijl waar je trots op bent;
 • Om jouw online kanalen kan helemaal niemand heen;

Achtergrond

Aanleiding

Vanuit Forwardis begeleiden we – ook nu nog – grotere organisatie bij het lanceren van hun eigen (in-house) startups. Dat doen we middels ons gestroomlijnde MKB Startup programma en corporate startup programma. Maar toen deze corona-crisis de kop opstak en wij de vraag kregen vanuit zelfstandig ondernemers om hulp konden we het niet laten om de handen uit de mouwen te steken. En zo ontwikkelden we binnen enkele weken een volledig nieuw programma voor starters en zzp’ers die nu een nieuw initiatief ‘moeten’ lanceren om aan inkomen te raken.

Het programma

In dit programma combineren we de specialistische kennis en ervaringen van onze programmeurs, strategen, verkopers en designers opgedaan bij de bouw van succesvolle startups, met jouw kunde en ambitie. Het resultaat? Binnen enkele dagen een nieuw bedrijf in de lucht met een bijpassende strategie, een propositie die iedereen begrijpt en een (online) klantreis waar je u tegen zegt.

Samen gaan we aan de slag met:

 • Je strategie, concurrentievoordelen en verdienmodel
 • Marketing- en Communicatieplan
 • Branding en huisstijl
 • Online Aanwezigheid en de pijplijn
 • De briefing: strategie en focus
 • Productiviteit- en focus verbetering
 • Actieplan: jouw onderneming in de eerste 100 dagen

Verder faciliteren we ook:

 • Fiscale- en juridische juistheid
 • Opzetten van een kloppende administratie
 • Financieel overzicht- en inzicht
 • Slimme (tijdsbesparende) automatisering

Begeleiding door een coach

Naast het neerzetten van een business die van voor- tot achter klopt helpen we je bij het maken van de juiste keuzes voor je nieuwe bedrijf. Dat doen we door je gedurende de eerste drie maanden intensief te begeleiden bij het neerzetten en laten groeien van je onderneming.

Deze trajecten zijn 100% rationeel en feitelijk. Je hoeft dus geen zweverige adviezen of onderbuik-gevoelens te verwachten van onze coaches. In plaats daarvan krijg je gewoon antwoord op je vragen, en kun je in het geval van dilemma’s eerder theorie dan mening verwachten.

Keuzes maken

Wij geloven strategie in de eerste plaats draait om de dingen die je niet doet, ook als ze wel geld opleveren. Daarom bouwen onze strategen in een vroeg stadium samen met jou een beslisboom. Hierin wordt precies uiteengezet welke keuzes je hebt gemaakt.

Zo vergemakkelijken we het proces zodra je toekomstige keuzes moet maken. En kom je er met één blik op je beslisboom achter wat de belangrijkste vraag van de dag is. Zo houd je focus, en behaal je sneller je doelstelling.

(Volledige) financiering

Niet de financiële middelen om van start te gaan in deze tijd? Vanuit Forwardis zijn wij in staat om – samen met partners – jouw startende onderneming gedeeltelijke of volledige financiering te verschaffen. Financiering wordt afgestemd naar aanleiding van een persoonlijk gesprek.

Veelgestelde vragen

Gebeurt alles in overleg met mij?

Vanzelfsprekend. Het wordt immers jouw onderneming, niet de onze. Alles wat we maken en bepalen sluiten we met jou kort. Alles wat we ontwerpen of ontwikkelen laten we eerst zin. Ben je akkoord, dan gaan we meteen door.


Is er ruimte voor mijn eigen ideeën?

We hadden niet anders verwacht. Juist jouw persoonlijke ideeën en invloed maakt dat het authentiek wordt. We zullen gedurende het proces met regelmaat brainstormen met je om je ideeën boven te krijgen.


Kan ik zelf aangeven waar ik hulp bij nodig heb?

Yes. Tijdens de kick-off komt logischerwijs naar voren wat jij doet en wat wij doen. Maar gaandeweg het proces kun je altijd bijsturen en zelf de touwtjes in handen nemen. Het is immers jouw onderneming, niet die van ons. Wil je enkel hulp bij je strategie of juist bij het maken van content? Geen probleem, wij zijn er voor je.


Kan ik na de eerste drie maanden weg?

Maar natuurlijk. Je zit helemaal nergens aan vast. Ben je toch niet tevreden? Dan kun je gewoon de samenwerking opzeggen zonder lange-termijn verplichtingen of contracten.


Kan ik ook bij jullie terecht wanneer ik wel geld heb?

Het korte antwoord: Ja.


Neem contact op

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om deel te nemen van het programma ‘starten in crisistijd’? Vraag een (virtueel) gesprek aan via de knoppen aan de onderkant van deze pagina.

Vandaag nog van start?

Onze specialisten zitten tussen 08:30 en 18:00 klaar om met je aan de slag te gaan.

Direct naar intake

Trotse partner van o.a.:

SEO & SEA Marketing

Efluence

ICTrecht

Emendis

True

 • © Forwardis B.V. Alle Rechten Voorbehouden

Copy link
Powered by Social Snap