Software Producten

Wij bedenken en bouwen online kanalen voor onze opdrachtgevers. Van A tot Z en tot in de puntjes verzorgd. Met WordPress en Laravel. En soms is het zo goed bruikbaar voor anderen, dat we zelf investeren om het om te bouwen tot een generiek product dat ook voor anderen inzetbaar is.

PRODUCT

FRANCHISEHUB

Wij zijn het marketing productiehuis dat franchisegevers helpt bij het behalen van een uniform marketingbeleid dat hout snijdt. Met een echte doe-mentaliteit en Hollandse nuchterheid zorgen wij ervoor dat zowel franchisegevers als franchisenemers optimaal kunnen presenteren en de vruchten plukken van de marketing inspanningen.

PRODUCT

HORECA BESTELSITE

In de coronacrisis werd iedere horeca-ondernemer gedwongen om creatief te zijn met zijn of haar product. Wij hebben hard nagedacht over hoe wij deze branche konden helpen en kwamen met een horeca bestelsite. Binnen twee dagen online, volledig naar wens van de ondernemer. In tijden van crisis is het noodzakelijk om de wensen van de ondernemer tegemoet te komen, maar ook om alles volgens de richtlijnen te doen. Daarom hebben wij een slim afhaal managementsysteem en een bestelfunctie in de website geïntegreerd. Zo kunnen wij iedere ondernemer voorzien van de juiste website voor ieder bedrijf, in welke situatie dan ook.

Is jouw startupOnze volgende uitdaging

  • Ferry Bouzidi

  • Directeur

Ken je een startup idee dat bij ons past?

Wij accepteren op dit moment nieuwe opdrachten. En belonen onze tipgevers, agenten, affiliates en andere aanbrengers voor het aanbrengen van nieuwe opdrachten.

Samenwerken?

Share via
Copy link
Powered by Social Snap