Tiny startup programma

Zit jij net als de vele zzp’ers die ons recentelijk benaderden ook met je handen in het haar? Zit je thuis op de bank te wachten op nieuw inkomen? Dan past het “Starten in Crisis” programma wellicht bij jou.

We hebben dit programma gemaakt nadat de afgelopen maanden de telefoon roodgloeiend stond met ambitieuze mensen die opeens geen inkomen meer hadden. En dus hebben we besloten ze een steuntje in de rug te bieden met ons programma. Daarmee lanceren we voor iedereen die komt snel een nieuw bedrijf dat staat als een huis en zorgt voor salaris. Zo helpen wij de maatschappij en bouw jij binnen no-time een solide basis en goed inkomen.

WAAROM WERKT DIT WEL?

Terwijl de gemiddelde coach aangeeft wat er kan en dat je de opties open moet houden, zijn wij er voor de professionals die nee durven te zeggen. Die keuzes durven te maken. Ook als je daarmee geld laat liggen aan de voorkant. Daarmee zorgen we voor een plan, een focus en een duidelijke propositie die iedereen snapt. Dat in combinatie met een onderneming die volledig past bij jouw persoonlijkheid zorgt ervoor dat je iedere dag met focus aan de slag gaat en volledig in je kracht staat. Het resultaat: structurele groei.

WAAR LEIDT HET TOE?

  • Je lanceert binnen 2 – 7 dagen een onderneming;
  • Je ontvangt een duidelijke strategie voor de onderneming;
  • Je wordt aan de hand genomen door ervaren ondernemers;
  • Je werkt met duidelijke doelstellingen en stappenplannen;
  • Je hebt een knallende huisstijl waar je trots op bent;
  • Om jouw online kanalen kan helemaal niemand heen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om deel te nemen van het programma ‘starten in crisistijd’? Vraag een (virtueel) gesprek aan via het contactformulier.

IN HET KORT

Duur tot lancering:2 - 7 dagen

Inkomsten vanaf± 2 weken

Vanaf:0,=

Locatie:Conference call(s)

Startmoment:Per direct

Startplekken:Nog 6 van 20

Is jouw startupOnze volgende uitdaging

  • Ferry Bouzidi

  • Directeur

Ken je een startup idee dat bij ons past?

Wij accepteren op dit moment nieuwe opdrachten. En belonen onze tipgevers, agenten, affiliates en andere aanbrengers voor het aanbrengen van nieuwe opdrachten.

Samenwerken?

Copy link
Powered by Social Snap