Corporate startup programma

Het programma ‘Corporate Startup’ is een praktijkgericht programma voor grote organisaties gericht op het lanceren van een zelfstandig opererende startup. Behalve het organiseren van het eindresultaat, helpen we je bij het neerzetten van de volledige startup en brengen je de belangrijke aspecten van startup leiderschap bij.

In veel sectoren is er sprake van structurele veranderingen. Het gedrag van klanten is namelijk op geen enkele manier meer te vergelijken met dat van enkele jaren geleden. Deze veranderingen in de markt gebeuren continu en daarom is vooruitgang noodzakelijk. Juist dat kan voor corporate organisaties nog wel eens lastig zijn. Wij helpen organisaties hiermee met ons speciale programma ‘Corporate Startup’.

Vooruitgang is de enige manier om relevant te blijven voor je bestaande doelgroepen. En dat gaat het beste wanneer je op hoog tempo kleine stapjes zet, wendbaar bent en snel kunt beslissen. Het gaat om hypotheses, experimenteren, leren en verbeteren. En daar zit voor veel corporate organisaties het probleem; er is vaak geen ruimte voor.

Met ‘Corporate Startup’ maken we ruimte om die kleine stapjes te zetten, snel te schakelen en in te spelen op veranderingen in de markt. Binnen 3 tot 6 maanden lanceer je als corporate een eigen startup. Deze wordt gerund door je eigen team en ondersteund door specialisten vanuit Forwardis. Specialisten die dit al eerder hebben gedaan bij andere succesvolle startups, zoals Coolblue, OneFit en HelloFresh.

IN HET KORT

Duur tot lancering:3 - 6 maanden

Duur tot break-even:12 - 24 maanden

Vanaf:50.000,=

Locatie:In-house

Volgend startmoment:1 juli 2020

Aantal startplekken:2 van 3 startplekken

Is jouw startupOnze volgende uitdaging

  • Ferry Bouzidi

  • Directeur

Ken je een startup idee dat bij ons past?

Wij accepteren op dit moment nieuwe opdrachten. En belonen onze tipgevers, agenten, affiliates en andere aanbrengers voor het aanbrengen van nieuwe opdrachten.

Samenwerken?

Copy link
Powered by Social Snap