Ons 'starten in crisistijd' programma is nu online. Bekijk het hier

Dit is hoe wij werken

Forwardis brengt bedrijfsideeën tot leven. We maken ideeën concreet en bouwen ze uit tot florerende bedrijven. Dat doen we met een groep vakmensen, ondersteund door verschillende grote specialistische partners in de markt. Gefocust op resultaat en vooruitgang. Precies zoals het zou moeten zijn.

Gestart met 20 jaar ervaring

Forwardis is opgericht in 2020, maar ons verhaal begint al veel eerder. Onze vakspecialisten werken al ruim 20 jaar aan het succes van startups en scale-ups; al ver voor de opkomst van de eerste iPhone.

Wij ontwerpen, denken uit, ontwikkelen, lanceren en behalen resultaat. Impact maken door gewoon te doen, noemen wij dat. We beheersen het startup proces en zorgen voor eindresultaat. Dat deden onze specialisten onafhankelijk van elkaar voor onder andere HelloFresh, Coolblue, OneFit en KPN. Nu hebben we de krachten gebundeld onder een nieuwe naam: Forwardis.

Gebalanceerde mix

Wij maken het verschil door onze verscheidenheid aan kennis. Zo hebben we een multidisciplinair team samengesteld met alle relevante specialismen. Van designers tot software ontwikkelaars en van marketing specialisten tot financial controllers. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van business, design, marketing, data en IT. Forwardis biedt een gebalanceerde mix om jouw startup resultaat te laten behalen

Wendbaar werken

We geloven niet in ellenlange projecten. Als het even kan proberen we een startup dan ook binnen enkele weken te lanceren. We verzamelen zo snel mogelijk data en geven feedback om bij te sturen. Zo komen we tot het optimale resultaat. Daar zijn allerlei termen voor. Sommigen noemen het Lean, anderen Scrum. Wij noemen het wendbaar.

Sparringpartner

Je kunt altijd op ons rekenen. We gaan vol enthousiasme de eerste opdracht in, maar daarna begint het pas. Daarom staan wij ook na oplevering voor je klaar als strategische en tactische sparringpartner. Heb jij een vraagstuk, dan zetten wij alles op alles om tot een antwoord te komen. En hebben we dat even niet, dan hebben wij altijd wel een connectie in ons netwerk die dat antwoord wel heeft. 

Wij geloven in en gaan voor het succes van onze startups. Veelal blijven we leverancier, soms stappen we in als aandeelhouder. Samen gaan we voor echte impact, door gewoon te doen.

Ferry Bouzidi Directeur Forwardis

Ferry Bouzidi

Directeur en oprichter

Artikelen van anderen

 • Bob Riethorst
  Marketing Strateeg
 • Kaylee Oppelaar
  Marketeer
 • Jos van der Heijden
  Marketeer
 • Robert Schroer
  Marketeer

Een voorproefje van onze toegevoegde waarde?

Doe de gratis startup quickscan en ontvang direct concrete feedback

Doe de quickscan

Trotse partner van o.a.:

SEO & SEA Marketing

Efluence

ICTrecht

Emendis

True

 • © Forwardis B.V. Alle Rechten Voorbehouden

Copy link
Powered by Social Snap