Ons Proces

Forwardis helpt via het startup programma oprichters, managers en investeerders die op heel hoog tempo vooruit willen met een startup – en daarvoor startup kennis en ervaringen nodig hebben waarover zij zelf niet beschikken. Het resultaat: binnen 3 maanden een startup gelanceerd met betalende klanten en de benodigde structuur.

Het startup programma is een praktijkgericht programma voor organisaties gericht op het lanceren van een zelfstandig opererende startup. Behalve het organiseren van het eindresultaat, helpen we je bij het neerzetten van de volledige startup en brengen de belangrijkste stakeholders belangrijke aspecten van startup leiderschap bij.

Inhoud

Binnen 3 maanden lanceer je als organisatie een eigen startup. Deze wordt gerund door je eigen team en ondersteund door specialisten vanuit Forwardis. Specialisten die dit al eerder hebben gedaan bij andere succesvolle organisaties, zoals Coolblue, Verasol, OneFit en HelloFresh.

In dit programma combineren we de specialistische kennis en ervaringen opgedaan bij de bouw van succesvolle startups, met de inzichten en praktisch toepasbare marktkennis van jouw organisatie. Een goed idee voor een nieuw product of dienst maar niet lanceren onder het bestaande merk? Dan is het MKB Startup programma wellicht iets voor jouw organisatie.

Waar leidt het toe?

  1. Jouw organisatie lanceert binnen 3 maanden een startup;
  2. Jouw organisatie ontvangt een duidelijk groeiplan voor de startup;
  3. De startup heeft duidelijke doelstellingen en KPI’ s;
  4. De startup heeft de benodigde structuren;
  5. De startup heeft een duidelijk operationeel plan;
  6. De startup heeft alle benodigde marketing- en sales middelen;
  7. De startup heeft een plan tot aan en na product-market-fit;
  8. Je weet alles over startup processen en methodieken;

Is jouw startupOnze volgende uitdaging

  • Ferry Bouzidi

  • Directeur

Ken je een startup idee dat bij ons past?

Wij accepteren op dit moment nieuwe opdrachten. En belonen onze tipgevers, agenten, affiliates en andere aanbrengers voor het aanbrengen van nieuwe opdrachten.

Samenwerken?

Share via
Copy link
Powered by Social Snap