Persbericht: Forwardis lanceert programma ‘starten in crisistijd’

Gedwongen om te starten met ondernemen ten tijde van Corona? Of zit jij net als veel zzp’ers ook met je handen in het haar? Startup-bouwer Forwardis, met kantoren in Bodegraven en Lelystad, schiet deze groep te hulp met een speciaal ontwikkeld startersprogramma.

Ferry Bouzidi, directeur van Forwardis: “We hebben dit programma gemaakt nadat onze telefoon roodgloeiend stond met ambitieuze mensen die opeens geen inkomen meer hebben door de crisis. En dus hebben we besloten ze een steuntje in de rug te bieden met ons programma. Daar hebben we de afgelopen weken aan gewerkt. Het stamt af van het MKB Startup programma dat wij al draaien met onze klanten”.

Dit programma combineert de specialistische kennis en ervaringen van ervaren programmeurs, strategen, verkopers en designers, met de kunde en ambitie van de starter. Bouzidi vervolgt: “Daarmee lanceren we voor iedereen die ons benaderd snel een nieuw bedrijf dat staat als een huis en zorgt voor salaris. Zo helpen wij de maatschappij en bouwen zij aan een solide basis en goed inkomen.”

Alle deelnemers aan het startersprogramma van Forwardis worden gedurende de eerste drie maanden van hun ondernemerstraject intensief begeleid door een coach vanuit Forwardis. Daarnaast financiert Forwardis, indien noodzakelijk, het volledige traject programma (inclusief de bouw van bijvoorbeeld websites of webwinkels) voor. Zo wordt het nog laagdrempeliger om te starten met ondernemen, zonder compromissen te sluiten wat betreft kwaliteit of beleving.

De eerste deelnemers zijn inmiddels toegelaten en in de komende weken verwacht Forwardis alle 12 resterende plekken van het programma te vullen. Bouzidi sluit af: “We willen de starters écht goed begeleiden, daarom is het aantal plekken beperkt. Al zijn we door de snelle instroom aan het bekijken hoe we het programma kunnen uitbreiden met ondersteuning van partners”.

Is jouw startupOnze volgende uitdaging

  • Ferry Bouzidi

  • Directeur

Ken je een startup idee dat bij ons past?

Wij accepteren op dit moment nieuwe opdrachten. En belonen onze tipgevers, agenten, affiliates en andere aanbrengers voor het aanbrengen van nieuwe opdrachten.

Samenwerken?

Share via
Copy link
Powered by Social Snap