Forwardis en e-fluence bundelen e-learning krachten

Forwardis en e-fluence gaan een partnership aan. Forwardis, een strategisch bureau dat zich focust op het bouwen van startups in opdracht, kiest voor e-fluence om haar dienstverlening op het vlak van e-learning verder te kunnen verbreden. Met de strategische samenwerking ontstaat een structureel partnership met de focus op inhoud en kennisdeling.

Bob Riethorst vanuit Forwardis: “Vanuit de markt krijgen wij steeds meer vraag naar e-learning startups. Met dit partnership bundelen we onze kennis op het gebied van e-learning en het naar de markt brengen van e-learning startups. We bieden daarmee een totaalpakket waarmee we onze ambitieuze klanten nog beter kunnen bedienen. We zijn als Forwardis dan ook heel blij dat we e-fluence als partner hebben mogen aanhaken.”

Arnoud Troost, oprichter van e-fluence: “We hebben er echt zin in. Met onze kennis bedienen we nu al grote namen als Action Nederland, Vermaat Groep en Enexis. Door het partnership met Forwardis verwachten we hier op middellange termijn een aantal spraakmakende e-learning startups aan toe te mogen voegen”.

We bieden daarmee een totaalpakket waarmee we onze ambitieuze klanten nog beter kunnen bedienen.

De combinatie van de startup kennis bij Forwardis en e-learning specialisten van e-fluence creëert mogelijkheden om unieke e-learning startups snel van de grond te krijgen, zonder compromissen te sluiten wat betreft inhoud of kwaliteit. Hierdoor zijn zowel de klantreis als de inhoud gewaarborgd.

Beide partijen onderstrepen het belang van vooruitgang. Riethorst: “Ons eerstvolgende doel is nog meer innoveren op het vlak van e-learning, zodat onze klanten zichzelf ook daar nog beter kunnen onderscheiden op het gebied van realisatiekracht en data”.

Is jouw startupOnze volgende uitdaging

  • Ferry Bouzidi

  • Directeur

Ken je een startup idee dat bij ons past?

Wij accepteren op dit moment nieuwe opdrachten. En belonen onze tipgevers, agenten, affiliates en andere aanbrengers voor het aanbrengen van nieuwe opdrachten.

Samenwerken?

Share via
Copy link
Powered by Social Snap