Klantreis optimalisatie voor makelaars

Een goede klantreis zorgt voor een hogere conversie, minder vragen van klanten en minder druk op verkoopadviseurs en ondersteunende medewerkers. Bij Forwardis realiseren we deze klantreizen voor makelaars. Daarvoor brengen we praktisch toepasbare kennis van verschillende disciplines bij elkaar.

Customer Journey Mapping

..

UX-Design

De website van een makelaarskantoor heeft verschillende types bezoekers. Met het maken van slimme designs die lekker in het gebruik zijn, zorgen we voor een geweldige beleving voor iedereen. Daardoor weet iedere bezoeker snel de weg te vinden naar zijn of haar bestemming.

Copywriting

Onze copywriters schrijven alle teksten die je als klant van een makelaarskantoor tegenkomt. Daarmee hebben we invloed op alle interactie tussen (verkoop)adviseurs, digitale platforms en klanten. Van titel tot terugbelverzoek. En van website teksten tot e-mails. Dat is heel secuur werk, maar het resultaat voelt als een warm bad.

Ontwikkeling

..

Fotografie

Met een beeldbank die volledig in harmonie is, tillen we de volledige klantreis naar een hoger niveau. Het zorgt ervoor dat potentiƫle klanten een makelaarskantoor herkennen, zonder een naam of logo te hebben gezien.

Aan de slag

Is jouw vraagstuk onze volgende uitdaging?

Praat erover met Ferry.

Kantoren

Marktstraat 5
2411 BE Bodegraven

 

Pekstraat 2
8211 AB Lelystad

Contact

0172 26 30 30
hallo@forwardis.nl

Socials

Volg via Instagram
Volg via Linkedin