Makelaars

Omnichannel klantbediening wordt de standaard in de makelaardij. Een verandering van transactionele klantrelatie naar een duurzame klantrelatie.

Direct Kennismaken?
Actief Beheer

Makelaarskantoor met een start-up mentaliteit.

Tot de dag van vandaag is er nooit echt aandacht geweest voor een moderne vorm van klantbediening door makelaarskantoren. De toenemende vraag naar woningen zorgt ervoor dat de telefoon roodgloeiend staat bij veel kantoren. Het maakt actief aan de slag gaan met het behoud van bestaande klanten een punt laag op de prioriteitenlijst. Dat terwijl het nog niet zo heel lang geleden kommer en kwel was in de sector, en consumenten nu meer dan ooit zoeken naar oplossingen voor vastgoedvraagstukken.

De wens om de economische waarde van het vastgoed te maximaliseren, de toenemende vraag naar duurzame oplossingen en de sterke groei van het aantal verbouwingen in Nederland biedt kansen voor makelaarskantoren. Het vraagt echter om een verandering van transactionele klantrelatie naar een duurzame klantrelatie.

Met ons data-gedreven actief beheerprogramma bieden wij makelaars de mogelijkheid om klanten realtime integraal inzicht en overzicht de woonsituatie te geven, actief aan de slag te gaan met het beheer van bestaande klanten en pro-actief te adviseren wanneer kansen zich voordoen.

Klanten ondersteunen bij:

  • Economische waarde van de woning maximaliseren
  • Helpen bij het bereiken van maximaal woongenot
  • Advies bij aan- en verbouwen
  • Advies bij vraagstukken rondom duurzaamheid
  • Advies bij situaties rondom jouw woonsituatie

Binnen 2-4 weken van start:

  • Agile werkwijze
  • No-code en Low-code oplossingen
  • Bestaande koppelingen met Realworks

Aan de slag

Zet de stap naar data-gedreven actief beheer van uw portefeuille met het Actief Beheer programma voor makelaars van Forwardis.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op met:

Aan de slag

Is jouw vraagstuk onze volgende uitdaging?

Praat erover met Ferry.

Kantoren

Marktstraat 5
2411 BE Bodegraven

 

Pekstraat 2
8211 AB Lelystad

Contact

0172 26 30 30
hallo@forwardis.nl

Socials

Volg via Instagram
Volg via Linkedin