Dit is wat we doen

Wij zorgen we op korte termijn in heel hoog tempo voor concrete verbetering waarmee je als organisatie vooruit kunt.

Direct kennismaken?
Ons Verhaal

Realisatiekracht gecombineerd kennis van Marketing-, Digital en Business.

Ken je dat? Je hebt een hele reeks competente collega’s en een concreet idee dat moet worden uitgevoerd. Dit is het idee, dit is het doel. Maar voor je het weet is er weer een maand voorbij. En kijk je naar dat idee, dat onaangeraakt op de plank is blijven liggen. Waarom krijgen we het niet voor elkaar?, vraag je af.

Forwardis biedt toegang tot professionals die het wel voor elkaar kregen om ideeën van de grond te krijgen. Van jonge, prinkelende startup founders tot gepensioneerde corporates executives en alles daartussen. Deze schat aan verzamelde kennis brengt jouw idee tot uitvoering. In hele kleine stapjes, op
heel hoog tempo.

Bijvoorbeeld in de vorm van technische realisaties zoals we voor ZeroWater en KOM Tandartsen hebben gedaan. Een merklancering zoals die van Roxxz en To The Bone. Of een complete transitie naar een data-gedreven organisatie, zoals bij Anviri. Als je een idee hebt, dan zorgen wij voor de benodigde realisatiekracht.

Challenges

Zo maken we impact

Ideeën valideren

Beschik je over een idee? In korte tijd testen wij of een idee daadwerkelijk haalbaar is, leidt tot een gevalideerde business case en de markt zit te wachten op het idee.

Processen digitaliseren

Samen met de organisatie ontwikkelen we in korte tijd digitale oplossingen voor traditionele processen. Soms met code, steeds vaker met low-code oplossingen.

Structureel Groeien

Met een gezonde mix van digital marketing, lead opvolging en sales optimaliseren we het binnenhalen van nieuwe klanten. En laten we organisaties continu groeien.

ContinuInnoveren

We ondersteunen organisaties bij het toepassen van een innovatiestrategie. Samen ontdekken we hoe we in grote stappen vooruit kunnen.

Aanpak

We werken praktisch agile

Ontdekken

We onderzoeken, luisteren en steken onze handen uit de mouwen. Wat we leren, vertalen we naar hypotheses die we snel kunnen toetsen.

Bouwen

In samenspraak ontwikkelen we een werkende oplossing, waarmee we hypotheses in de praktijk kunnen brengen en eerste ervaringen kunnen verzamelen.

Groeien

De eerste ervaringen vertalen we naar concrete hypotheses die we direct doorvoeren in de oplossing. Zo zetten we iedere dag een stapje voorwaarts.

Aan de slag

Is jouw vraagstuk onze volgende uitdaging?

Praat erover met Ferry.

Kantoor

Marktstraat 5
2411 BE Bodegraven

Contact

0172 26 30 30
hallo@forwardis.nl

Socials

Volg via Instagram
Volg via Linkedin