Dit is wat we doen

Wij zorgen we op korte termijn in heel hoog tempo voor concrete verbetering waarmee je als organisatie vooruit kunt.

Direct kennismaken?
Ons Verhaal

Realisatiekracht gecombineerd met kennis van Marketing-, Digital en Business.

Ken je dat? Je hebt een hele reeks competente collega’s en een concreet idee dat moet worden uitgevoerd. Dit is het idee, dit is het doel. Maar voor je het weet is er weer een maand voorbij en kijk je naar dat idee, dat onaangeraakt op de plank is blijven liggen. Waarom krijgen we het niet voor elkaar?, vraag je je af.

Forwardis biedt toegang tot professionals die het wel voor elkaar kregen om ideeën van de grond te krijgen. Van jonge, prinkelende startup founders tot gepensioneerde corporates executives en alles daartussen. Deze schat aan verzamelde kennis brengt jouw idee tot uitvoering. In hele kleine stapjes, op heel hoog tempo.

Bijvoorbeeld in de vorm van technische realisaties zoals we voor ZeroWater en KOM Tandartsen hebben gedaan. Een merklancering zoals die van Roxxz en To The Bone. Of een complete transitie naar een data-gedreven organisatie, zoals bij Anviri. Als je een idee hebt, dan zorgen wij voor de benodigde realisatiekracht.

Met een goede harmonie tussen verschillende diensten boekt jouw team aantoonbare vooruitgang.

Marketingstrategie

Een goede marketingstrategie vormt het fundament voor iedere vorm van communicatie. Wij ondersteunen middelgrote MKB organisaties bij het aanbrengen van prioriteit in de doelstellingen.

Marketingkanalen

Door alle kanalen met elkaar in harmonie te brengen zorgen we voor een eenduidige ervaring. Zo zorgen we ervoor dat iedereen precies hetzelfde gevoel krijgt bij jouw organisatie. Van de website tot Instagram. Van de nieuwsbrief tot bij een podcast.

Technologie

Binnen marketing speelt technologie een belangrijke rol. We zorgen er samen voor dat jouw organisatie de beschikking heeft over de juiste tools. Van website tot CRM en van e-mail marketing tot aan maatwerk software.

Campagnes

Iedereen mag weten dat er nieuwe producten of diensten beschikbaar zijn in jouw (online) showroom en winkel. Wij zorgen ervoor dat de lancering van een nieuwe product of dienst onder de aandacht komt van de doelgroep met gerichte campagnes.

Online Marketing

Relevante zichtbaarheid zorgt ervoor dat de doelgroep naar de website komt zodra ze iets nodig hebben wat jij te bieden hebt. Samen met jouw (sales)team richten we dit in en optimaliseren we continu.

Contentstudio

Met content ben je in staat om de doelgroep te inspireren, motiveren en in beweging te houden. Daarom is relevante content die inspireert niet meer weg te denken uit de marketingmix.

Aanpak

We werken praktisch agile

Ontdekken

We onderzoeken, luisteren en steken onze handen uit de mouwen. Wat we leren, vertalen we naar hypotheses die we snel kunnen toetsen.

Bouwen

In samenspraak ontwikkelen we een werkende oplossing, waarmee we hypotheses in de praktijk kunnen brengen en eerste ervaringen kunnen verzamelen.

Groeien

De eerste ervaringen vertalen we naar concrete hypotheses die we direct doorvoeren in de oplossing. Zo zetten we iedere dag een stapje voorwaarts.

Aan de slag

Is jouw vraagstuk onze volgende uitdaging?

Praat erover met Ferry.

Kantoren

Marktstraat 5
2411 BE Bodegraven

 

Pekstraat 2
8211 AB Lelystad

Contact

0172 26 30 30
hallo@forwardis.nl

Socials

Volg via Instagram
Volg via Linkedin