Incubator

Wij zitten vol goede ideeën. En daar moet iets mee gedaan worden. Wij brengen op jaarbasis 3 tot 4 van onze eigen ideeën tot uitvoering. We denken het uit, lanceren ze, zorgen voor tractie waarna ze zelfstandig verder gaan met kapitaal van investeerders.

Door middel van growth hacking geven we de opgestarte bedrijven een vliegende start. Hiermee testen we wat de snelste manieren zijn om sales te genereren, marktaandeel te veroveren en winst te maken. We doen marketing investeringen om zoveel mogelijk relevante inzichten in onze doelgroepen te krijgen en hier op in te spelen.

RENDEMENT

Het grootste gedeelte van de investeringen in de Ideeënfabriek gaat naar succes. We delen de totale investering op en investeren zo het meeste in de succesvolste bedrijven die we hebben neergezet. Dit zijn de ideeën die hun KPI’s halen. Deze succesnummers zullen we verder opschalen en winstgevender maken. Het verwachte rendement van een investering is hierdoor 8 tot 10 procent.

STARTUP

PODCAST DEPARTMENT

Miljoenen nederlanders luisteren naar podcasts. De populariteit van deze nieuwe manier van informatie tot je krijgen stijgt enorm. Dat bleef ons ook niet onopgemerkt. Daarom hebben wij alle spullen in huis gehaald om ook aan deze trend te voldoen. Inmiddels staat onze eigen podcast department. Hier maken wij onze eigen podcasts of voor klanten. We schrijven interviews, nemen deze op of zorgen voor een luchtig gesprek. Voor iedere klant kunnen wij een passende podcast bedenken.

Ga naar de website

STARTUP

VOCALPING

Met de opkomende populariteit van spraakbesturing en voicememo’s, liepen wij tegen een probleem aan. Via een spraakbericht kun je zó veel meer informatie kwijt dan in een geschreven bericht, plus het is een stuk sneller. Maar het staat niet erg professioneel om dit zakelijk te gebruiken. Zo kwamen wij op het idee voor VocalPing. VocalPing is de zakelijke variant van spraakberichten verzenden. Gekoppeld aan je mailadres kun je zeer gemakkelijk een MP4’tje sturen, zonder dat de ontvanger direct al je gegevens heeft. Zo heeft de ontvanger rustig de tijd om alle informatie te verwerken en eventueel opnieuw te beluisteren. Daarmee is VocalPing een stuk efficiënter dan e-mail of bellen.

DEELNEMING

AIDEN HOTEL CONSULTANCY SERVICES

Onze partner Anviri Cosmetics is vorig jaar gestart met een webshop voor particulieren. Op dat moment waren er ook al plannen voor een business center die een paar maanden later kon worden geopend. Met dat in ons achterhoofd hebben wij een overkoepelende business opgezet: Anvy Digital. Onder deze naam voeren wij nu de make-up webshop door en starten wij zeer binnenkort met een business center. Dit center gaat de naam ‘Anvy & You’ dragen en heeft daardoor een sterke connectie met de webshop en het hoofdkantoor.

STARTUP

VOICEMAKERS

De consument van nu leest bijzonder slecht - dat is geen nieuws. Mensen hebben haast, geen tijd en zijn pro in multitasking. Ellenlange teksten kunnen daarom in sommige gevallen niet de oplossing zijn. Wat wel de oplossing is? Het luisteren van deze teksten. In de auto, onderweg, of tijdens een wandeling. De ideale manier van multitasking voor de drukke mens van nu. Wij kunnen dit voor je uit handen nemen. Wij hebben de juiste apparatuur in huis om professioneel teksten in te spreken en deze te plaatsen op jouw website. Passend bij de aard van te tekst kiezen wij de juiste stem uit. Dit alles doen we op basis van een strippenkaart, zo betaal je nooit teveel of onnodig, maar juist wat je echt nodig hebt.

Is jouw startupOnze volgende uitdaging

  • Ferry Bouzidi

  • Directeur

Ken je een startup idee dat bij ons past?

Wij accepteren op dit moment nieuwe opdrachten. En belonen onze tipgevers, agenten, affiliates en andere aanbrengers voor het aanbrengen van nieuwe opdrachten.

Samenwerken?

Share via
Copy link
Powered by Social Snap