Ons 'starten in crisistijd' programma is nu online. Bekijk het hier

Wij zitten vol goede ideeën...

En daar moet iets mee gedaan worden. Wij brengen op jaarbasis 3 tot 4 van onze eigen ideeën tot uitvoering. We denken het uit, lanceren ze, zorgen voor tractie waarna ze zelfstandig verder gaan met kapitaal van investeerders.

Met de Ideeënfabriek willen we anderen de kans geven om te delen in het succes van onze ideeën. De Ideeënfabriek is een closed-end fonds van Forardis dat openstaat voor alle investeerders die kansen zien. We vertalen deze ideeën naar bedrijven en lanceren ze. Behalen ze de KPI’s en tonen ze aan dat er product-market-fit is? Dan maken we er zelfstandige bedrijven van. De Ideeënfabriek start 3 tot 4 bedrijven per jaar.

Na de lancering

Door middel van growth hacking geven we de opgestarte bedrijven een vliegende start. Hiermee testen we wat de snelste manieren zijn om sales te genereren, marktaandeel te veroveren en winst te maken. We doen marketing investeringen om zoveel mogelijk relevante inzichten in onze doelgroepen te krijgen en hier op in te spelen.

Rendement

Het grootste gedeelte van de investeringen in de Ideeënfabriek gaat naar succes. We delen de totale investering op en investeren zo het meeste in de succesvolste bedrijven die we hebben neergezet. Dit zijn de ideeën die hun KPI’s halen. Deze succesnummers zullen we verder opschalen en winstgevender maken. Het verwachte rendement van een investering is hierdoor 8 tot 10 procent.

Trotse partner van o.a.:

SEO & SEA Marketing

Efluence

ICTrecht

Emendis

True

  • © Forwardis B.V. Alle Rechten Voorbehouden

Copy link
Powered by Social Snap