Financiële diensten

Als je financiering zoekt voor je startup zijn er tal van mogelijkheden. Maar de juiste financiering valt of staat met de manier waarop je startup is georganiseerd, of je startup klaar voor investeerders is en de manier waarop je financieringsaanvraag is opgebouwd. Onze specialisten staan klaar om jou daarbij te helpen. Zo vergroot je de kans op een passende financiering.

DIENST

BEDRIJFSFINANCIERING

Wij kunnen iedere ondernemer helpen bij het verkrijgen van een financiering. Dat is niet alleen geld van banken, maar kan ook geld van formele of informele investeerders, subsidiegeld of een andere vorm van financiering zijn. Dat doen we door alle belemmeringen die mogelijke investeerders hebben weg te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van processen, aanbrengen van transparantie, het etaleren van vertrouwen, het maken van de ultieme presentatie voor investeerders en het verbeteren van het businessplan.

DIENST

STARTUP FINANCIERING

Deze dienst bieden we aan gezonde innovatieve startups en scale-ups met een sterk groeipotentieel. Kort gezegd: jonge ondernemingen die net als Forwardis impact kunnen maken met hun ideeën. Daarbij werken we exclusief met startups en scale-ups met een potentie om binnen 3 tot 5 jaar tenminste 5 tot 10 keer het geïnvesteerde bedrag aan rendement op te leveren.

DIENST

BOEKHOUDING

Kun jij ook ondersteuning gebruiken bij het krijgen of bijhouden van financiering? Dan ben je bij Forwardis aan het juiste adres. Onze adviseurs staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Is jouw startupOnze volgende uitdaging

  • Ferry Bouzidi

  • Directeur

Ken je een startup idee dat bij ons past?

Wij accepteren op dit moment nieuwe opdrachten. En belonen onze tipgevers, agenten, affiliates en andere aanbrengers voor het aanbrengen van nieuwe opdrachten.

Samenwerken?

Share via
Copy link
Powered by Social Snap