Technologie

Geen kant-en-klare templates, maar een technologie ontwikkeld op basis van jouw behoeften, waarbij we de beste tools en pakketten gebruiken - zodat jouw organisatie stappen voorwaarts kan maken.

De beste technologie voor jouw organisatie

Van een Laravel oplossing voor Lekgarant tot de implementatie van Betty Blocks voor een startup in de meubeltransport, specifieke wensen vragen om specifieke oplossingen. Wij helpen organisaties bij het vinden van het juiste technieken of combinatie van platforms.

Bij vooruitgang speelt technologie een belangrijke rol. We zorgen er samen voor dat jouw organisatie de beschikking heeft over de juiste tools. Van website tot CRM en van e-mail marketing tot aan maatwerk software.

Met de inzet van de juiste technologie kun je op korte termijn in heel hoog tempo concrete verbetering realiseren waarmee je als organisatie vooruit kunt. Om het gewenste resultaat te kunnen boeken, bieden wij verschillende diensten aan voor de ontwikkeling van jouw applicatie, platform of website. Van het polijsten van je idee tot de ontwikkeling en oplevering van het product.

Zakelijke website

Een zakelijke website is het digitale visitekaartje van jouw bedrijf. Met ons specialisme realiseren wij graag een site die volledig gepersonaliseerd is, werkt via de nieuwst technologie├źn en voldoet aan alle psychologische overtuigingsprincipes die nodig zijn om bezoekers te converteren naar klanten.

e-commerce

Als retailer kun je anno 2022 niet meer zonder webshop. Maar met een “dertien in een dozijn” shop behaal je niet de gewenste resultaten. Wij bouwen webshops die wel zorgen voor verkoopresultaat. Zoals bijvoorbeeld de shop voor ZeroWater die we inmiddels in 5 landen succesvol laten draaien.

Automatisering

Met slimme tools kun je processen mooier, beter of sneller maken. Loopt jouw organisatie tegen beperkingen van de bestaande werkwijze aan, dan ontwikkelen we graag oplossingen die belemmeringen wegnemen en jouw organisatie weer voorwaarts laten bewegen.

Platform

Een goed online platform kan zomaar het fundament vormen voor de groei van de bestaande business, of zelfs zorgen voor een volledig nieuw bedrijf naast de bestaande business. Bij Forwardis bouwen we deze platforms samen met onze opdrachtgevers.

Volledige Integratie

Integraties zijn vandaag de dag net zo belangrijk als de techniek zelf. Door onze uitgebreide ervaring op het gebied van datakoppelingen weten we wat er nodig is voor een succesvolle integratie met andere systemen binnen het technologische landschap.

Partnership, geen leverancier

Het best mogelijke resultaat wordt in onze ogen alleen bereikt wanneer je intensief en langdurig samenwerkt. Daarom investeren we in de samenwerking, zitten we met regelmaat fysiek bij elkaar en zorgen ervoor dat we van elkaar weten wat er speelt binnen de organisatie. 

Het development proces

Zodra onze ontwikkelaars hebben bepaald hoeveel uur er nodig is voor het bouwen, gaan we van start. We werken veelal met meerdere specialisten aan een project. Denk aan front-end en back-end developers, maar ook designers en vanzelfsprekend een Project Manager. Deze monitort de voortgang en heeft regelmatig contact met jou als opdrachtgever.

Aan de slag

Is jouw vraagstuk onze volgende uitdaging?

Praat erover met Ferry.

Kantoren

Marktstraat 5
2411 BE Bodegraven

 

Pekstraat 2
8211 AB Lelystad

Contact

0172 26 30 30
hallo@forwardis.nl

Socials

Volg via Instagram
Volg via Linkedin