Marketing

Strategie├źn, campagnes en content die zorgen voor aantoonbare vooruitgang.

Neem contact op

Marketingstrategie

Een goede marketingstrategie vormt het fundament voor iedere vorm van communicatie. Wij ondersteunen middelgrote MKB organisaties bij het aanbrengen van prioriteit in de doelstellingen.

Marketingkanalen

Door alle kanalen met elkaar in harmonie te brengen zorgen we voor een eenduidige ervaring. Zo zorgen we ervoor dat iedereen precies hetzelfde gevoel krijgt bij jouw organisatie. Van de website tot Instagram. Van de nieuwsbrief tot bij een podcast.

Technologie

Binnen marketing speelt technologie een belangrijke rol. We zorgen er samen voor dat jouw organisatie de beschikking heeft over de juiste tools. Van website tot CRM en van e-mail marketing tot aan maatwerk software.

Campagnes

Iedereen mag weten dat er nieuwe producten of diensten beschikbaar zijn in jouw (online) showroom en winkel. Wij zorgen ervoor dat de lancering van een nieuwe product of dienst onder de aandacht komt van de doelgroep met gerichte campagnes.

Online Marketing

Relevante zichtbaarheid zorgt ervoor dat de doelgroep naar de website komt zodra ze iets nodig hebben wat jij te bieden hebt. Samen met jouw (sales)team richten we dit in en optimaliseren we continu.

Content Studio

Met content ben je in staat om de doelgroep te inspireren, motiveren en in beweging te houden. Daarom is relevante content die inspireert niet meer weg te denken uit de marketingmix. Daarom produceren we in onze eigen content studio video's, podcasts, artikelen, ebooks en meer.

Aan de slag

Is jouw vraagstuk onze volgende uitdaging?

Praat erover met Ferry.

Kantoren

Marktstraat 5
2411 BE Bodegraven

 

Pekstraat 2
8211 AB Lelystad

Contact

0172 26 30 30
hallo@forwardis.nl

Socials

Volg via Instagram
Volg via Linkedin