Consulting

Onze bevlogen specialisten, ontwikkelaars en designers zijn direct inzetbaar en hebben in de meeste gevallen 10+ jaar ervaring met de realisatie van online proposities voor startups en grotere organisaties.

Wij maken het verschil door onze verscheidenheid aan kennis. Zo hebben we een multidisciplinair team samengesteld met alle relevante specialismen. Van designers tot software ontwikkelaars en van marketingspecialisten tot financial controllers. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van business, design, marketing, data en IT.

DIENST

DIGITALE STRATEGIE

Het ontwikkelen van een digitale strategie is een vraagstuk op zich. De media en alle online middelen veranderen continu. Om deze bij te blijven benen is een het noodzaak een sterke strategie te bedenken. Door verschillende fases te doorlopen, formuleren wij doelstellingen waaruit we uiteindelijk conclusies trekken. Continu blijven wij deze strategie monitoren en schaven wij deze bij indien nodig.

DIENST

INNOVATIE VERSNELLING

In een wereld waar online een steeds grotere rol speelt, is het van belang om je fysieke en digitale activiteiten op elkaar af te stemmen. Door in deze twee factoren een eenheid te creëren, zorg je voor een optimale klantreis en verbetert jouw plaats ten opzichte van concurrent aanzienlijk. Samen kijken we naar de verbeterpunten en verwerken wij deze in een concreet plan.

DIENST

DATA ANALYSE

In ieder bedrijf is een data analyse van toegevoegde waarde. Wij kunnen een betrouwbare en uitgebreide analyse van je doelgroep, je website of je klantreis verzorgen. Alle data van jouw bedrijf kunnen wij analyseren en trekken wij de juiste conclusies uit, waardoor jij kunt groeien met onze slimme marketing.

DIENST

DIGITALE TRANSFORMATIE

Bij een digitale wereld is het noodzakelijk om alle ontwikkelingen bij te blijven. Digitale transformatie is het proces waarbij de kansen en mogelijkheden van de digitale wereld in worden gezet om een digitaal georiënteerde en wendbare organisatie te realiseren. Hierbij staat de klant centraal en levert de organisatie een bijdrage aan mens en maatschappij. Wij kunnen helpen met de juiste strategieën om de customer journey optimaal te behouden.

DIENST

PRODUCT OWNERSHIP

Een goede Product Owner is onmisbaar voor een succesvol project. Het is de verantwoordelijkheid van de Product Owner om een sterke visie te creëren en te zorgen dat jouw organisatie de behoeften van de klant omzet in waarde. Het is meer dan alleen projectmanagement. Wij bedenken perfecte oplossingen voor jouw klanten en sturen hiervan de uitvoering aan.

DIENST

INTERIM MANAGEMENT

Door ons grote team van professionals bieden wij ook interim management aan. Wij hebben genoeg ervaren leiders in huis die in staat zijn om een organisatie te leiden of te beheren in een periode waar transformaties gaande zijn. Dankzij grote managementkennis kunnen wij in iedere organisatie deze tijdelijke functie op ons nemen.

Is jouw startupOnze volgende uitdaging

  • Ferry Bouzidi

  • Directeur

Ken je een startup idee dat bij ons past?

Wij accepteren op dit moment nieuwe opdrachten. En belonen onze tipgevers, agenten, affiliates en andere aanbrengers voor het aanbrengen van nieuwe opdrachten.

Samenwerken?

Share via
Copy link
Powered by Social Snap