Lancering van een lokaal internetbureau in Lelystad

Het aantal internetbureaus is in de afgelopen jaren significant toegenomen. Ondanks dat aan de bovenkant van de markt een consolidatieslag plaatsvindt, is er aan de onderkant voldoende aanwas om het absolute aantal bureaus toe te laten nemen. Het binnen een verzadigde markt ontwikkelen van een propositie die sterk in lijn ligt met een overige aanbieder is bepaald geen sinecure. Namens één van onze opdrachtgevers gingen wij in 2020 toch deze uitdaging aan.

De vraag

Bij Forwardis bouwen we startups in opdracht. En dat is iets waarvan onze opdrachtgever gecharmeerd was. En dus kregen we, met uitzondering van het oprichten van de rechtspersoon in kwestie na, de opdracht om het nieuwe internetbureau in volledigheid neer te zetten.

De werkzaamheden zijn onder te verdelen in:

  • Algehele Strategie en KPI’s
  • Operationele Processen
  • Verkoopbeleid en doelstellingen
  • Marketingstrategie
  • Fiscale en juridische aspecten
  • HR en Partnerships

Het resultaat

Mede door de inzet van Forwardis is internetbureau Anvy Digital gelanceerd inclusief een duidelijke visie, strategie en roadmap. Daarmee is het in staat zijn positie in de Nederlandse digitale bureauruimte te verdienen, waarbij wordt gewerkt op basis van de 3 groeipijlers als focus.

Aan de slag

Is jouw vraagstuk onze volgende uitdaging?

Praat erover met Ferry.

Kantoren

Marktstraat 5
2411 BE Bodegraven

 

Pekstraat 2
8211 AB Lelystad

Contact

0172 26 30 30
hallo@forwardis.nl

Socials

Volg via Instagram
Volg via Linkedin