Agency

Kort samengevat zijn we elke dag bezig met het laten groeien van organisaties door concrete verbeteringen in de klantreis door te voeren. Dat doen we door aan te tonen waar de groei stagneert, hoe het beter kan en wat daarvoor de mogelijkheden zijn. Ons motto daarin: maak het zo concreet mogelijk. En voor jouw klanten? Daarvoor wordt zaken doen met je organisatie alleen maar makkelijker.

DIENST

MARKETING STRATEGIE

Onze denkers helpen bedrijven te groeien in de nieuwe (en vooral digitale) wereld. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opstarten van bedrijven, bouwen van startups en succesvol maken van bedrijven weten we wat er nodig is om een bedrijf een stap voorwaarts te laten zetten. Dit alles zonder enorme bedragen aan leergeld te betalen.

We combineren de succesvolle groeimodellen van startups met de traditionele insteek van gevestigde organisaties. Het resultaat: een duidelijke punt op de horizon en een concreet stappenplan om dat doel te bereiken. Zonder vakjargon en dure consultancy tarieven.

DIENST

WEBSITES EN WEBWINKELS

Je hebt een website of webwinkel maar bent niet in staat om het maximale eruit te halen door de technische beperkingen. Dat is niet meer van vandaag de dag. Een website of webwinkel moet dynamisch zijn, snel kunnen worden aangepast en dat alles volgens de regels die zoekmachines als Google daarvoor stellen.

Welk content managementsysteem we ook kiezen: wij zorgen ervoor dat techniek de groei van je bedrijf niet in de weg staat. Van landingspagina’s tot geavanceerde maatwerk websites met login voor bezoekers: onze ontwikkelaars zorgen voor wendbaarheid in iedere fase van jouw bedrijf.

DIENST

ONLINE MARKETING

Met online marketing bereik jij je marketingdoelen door internet en digitale technologieën in te zetten. De ontwikkeling in deze tak van marketing gaat snel, ontzettend snel. Er zijn oneindig veel mogelijkheden wat betreft zoekmachine optimalisatie, social media marketing, e-mail marketing, webshops of e-commerce.

Doordat wij op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen, kunnen wij online marketing op de juiste manier inzetten voor jouw bedrijf. Afhankelijk van je wensen en doelen, gaan wij aan de slag om de mogelijkheden online zo effectief mogelijk te benutten. Doordat de resultaten duidelijk en snel zichtbaar zijn, zorgen wij voor een optimale conversie van jouw online platform.

DIENST

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Jouw bedrijf bovenaan in de zoekmachine? Met Zoekmachine adverteren (SEA) komt jouw website hoog in de zoekresultaten en trek je in korte tijd veel bezoekers. Traffic Motivators is gespecialiseerd in de zoekmachines Google en Bing. SEA kan eigenlijk niet ontbreken in je online marketingstrategie.

De zoekmachine vertoont advertenties wanneer relevante zoekwoorden worden ingevoerd in de zoekmachine van Google of Bing. Op deze manier kunnen we zeer specifiek en nauwkeurig adverteren, afgestemd op de behoefte van de doelgroep.

Targetting
We bepalen samen met jou de doelgroep en zoekthema’s waarbij gerichte targetting wordt ingezet. Doelgroepen worden benaderd in bepaalde branches, interessegebieden, intenties of demografische gegevens. SEA is lokaal inzetbaar voor jouw bedrijf.

Google Shopping
Voor webshops kun je Google Shopping inzetten. Een Google Shopping resultaat is een advertentie/afbeelding van een product dat Google weergeeft bij een relevante zoekopdracht. Google Shopping campagnes hebben verreweg het hoogste conversiepercentage.

Is jouw startupOnze volgende uitdaging

  • Ferry Bouzidi

  • Directeur

Ken je een startup idee dat bij ons past?

Wij accepteren op dit moment nieuwe opdrachten. En belonen onze tipgevers, agenten, affiliates en andere aanbrengers voor het aanbrengen van nieuwe opdrachten.

Samenwerken?

Share via
Copy link
Powered by Social Snap